AJUDA A MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DE LES PERSONES AFECTADES PER L'ELA

LA FUNDACIÓ CATALANA D'ELA MIQUEL VALLS

La Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls és una entitat privada i sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ELA de tot Catalunya, i donar suport a les seves famílies, així com lluitar contra la malaltia, fomentant la investigació de la mateixa i donant-la a conèixer a la societat en general.

Des de la seva creació a Calella, l'any 2005, a mans dels fills de Miquel Valls, afectat d’ELA que va morir als anys 70 i que dóna nom a l’entitat, la seva actuació ha estat decisiva en la lluita contra l'ELA a través de la implantació d'un model propi que contempla una visió global de la malaltia i que suposa una atenció integral a nivell sociosanitari i psicosocial, portada a terme pels professionals en treball social, psicologia i teràpia ocupacional de l’entitat i en coordinació amb l’equip mèdic de la Unitat Funcional d’ELA (UFELA) de l’Hospital Universitari de Bellvitge, així, com amb la resta de centres hospitalaris, professionals i recursos de la xarxa pública i privada.

Les principals línies d’actuació són:

1L'atenció domiciliària a tot Catalunya a les persones afectades i les seves famílies, portada a terme per professionals en treball social, psicologia i teràpia ocupacionals.

2L’atenció a la Unitat d’ELA de Bellvitge i coordinació de l'atenció mèdica, social, psicològica i la recerca científica.

3La coordinació amb la resta de centres hospitalaris, professionals i recursos de la xarxa pública i privada.

4El foment i el suport a la investigació de l'ELA.

5La difusió i sensibilització de la societat en general vers la malaltia.


        

Aquest lloc web utilitza cookies per recopilar informació estadística sobre la navegació dels usuaris i millorar els seus serveis amb les seves preferències, generades a partir de les vostres pautes de navegació. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús, descrit a la nostra Política de Cookies.        
 Mes informació         X Tancar